2005-ben éreztem rá a fotózás szépségére. Először csak a magam kedvére fotóztam, többnyire tájfotókat, de sosem a tájat önmagában örökítet...

Rólam2005-ben éreztem rá a fotózás szépségére. Először csak a magam kedvére fotóztam, többnyire tájfotókat, de sosem a tájat önmagában örökítettem meg, hanem az adott hangulatot próbáltam átadni a fotóim által. Később embereket, eseményeket kezdtem fotózni és itt is mint a tájnál, az érzelmek sokszínüsége és a hangulat volt az amit vágytam átadni, bemutatni a fotóim által. 

A fotózások során igyekszek úgy megörökíteni a pillanatokat hogy azok őszinte lenyomatai maradjanak az ott történteknek, mivel a legszebb pillanatok nagyon hamar elröppennek, és a fotózás az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy egy cseppet ezekből az érzésekből, hangulatokból megörökítsek. Így ezek a megismételhetetlen pillanatok örökre velünk maradhatnak és később kellemes emléket biztosítanak azoknak akiket fotózok. A fotózás során szeretem, ha nem zavarok a jelenlétemmel, hanem felszabadultan, mintha csak egy lennék a barátaitok közül, feszélyezettség nélkül tudom megörökíteni a pillanatot. Szeretem a természetességet és a őszinte pillanatokat, az elcsípett mosolyokat, bensőséges momentumokat. Mikor fotózok megszűnik a világ körülöttem, részévé válok a pillanatnak és igyekszek azt a lehető leghitelesebben átadni.  

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor keress meg bátran!