{ Nyári emlékek } - Görögország

by - January 30, 2016

Mert ugye a fotósok is nyaralnak :))) Főleg ha családjuk van...
Aki ismer tudja, hogy mennyire szeretek utazni, világot látni, felfedezni ... és persze mindezt megfotózni... Ezért is fogom a sorozatot pár gyönyörű tájfotóval kezdeni, csak hogy egy kicsit fokozzam a hangulatot...
Viszont azt is el kell mondjam, hogy mikor a családdal utazunk, akkor mindig nagyon figyelek hogy végre ne a fotózás legyen a központban, hanem mi, hogy a nyaralás minden pillanata értékes emlék maradjon.
Mostanában egyre inkább vonz a "Lifestyle" fotózás, amikor nem beállított képek készülnek, hanem a valóság kerül megörökítésre, a maga őszinteségével, és szépségével. Ez a sorozat is többnyire ilyen, tele őszinte pillanatokkal, és nem beállított fotókkal :) Remélem átmegy majd a hangulat!

Ilyen volt a kilátás a szállásunk előtt pár méterrel, a távolban a csodás Athos heggyel!
Sykia vidéke azért is csodálatos mert hegyes-dombos vidéke sziklákkal csipkézett partjai és csodálatos homokos öblei vannak, így annyira változatos és izgalmas, hogy nem lehet unatkozni!
Toroni város kikötője, színes haászcsónakokkal
Nepfelkelte. Az Athos hegy felhőkbe burkolózva ébredezik a távolban. Ezek a csodás sziklás öblök magával ragadtak!
Naplemente. Sarti városa a távolban.
Egy utolsó napkelte... Reggelente mikor még javában aludt a család, én kint bukdácsoltam az öböl szikláin és vártam hogy a nap előbújjon a dombok mögül :) 


A kiskutya volt az egyik fő atrakció... :))))

You May Also Like

0 comments